Sacco utan saccosäck

Sacco utan saccosäck, låter  det konstigt?
I en värld som vimlar av produkter av alla dess slag så är det faktiskt inte såkonstigt som det låter, bara fantasin sätter gränserna och den är ju som bekant oändlig.

Här nedan listar vi några roliga pryar som inte är saccosäckar men som har sacco utan säck!


Mobilhållare i form av en saccosäck  
Skön hållare för din mobiltelefon i form av den klassiska sittmöbeln saccosäck. I denna saccosäck i miniformat får du ett perfekt stöd för din bästa vän, där den sitter både stadigt och bekvämt. Du väljer själv hur du vill placera telefonen i hållaren, både stående och liggande fungerar eftersom hållaren är flexibel och själv formar sig och håller den på plats. 

Enkel och stilren design som finns att välja i färgerna grön, blå, röd, beige och orange. Hållaren är tillverkad i en mjuk tålig polyester och fungerar lika bra hemma på köksbordet som på resan då den enkelt får plats i handväskan.

Så luta digtillbaka – låt hållaren göra jobbet medans du tar ett samtal eller kollar inett videoklipp!

Mått 95 x 130mm. 

Denna mobilhållare kan köpas från auktionet 

Poster – Be a sacco!

Snygg svartvit poster med smakfullt typsnittmed texten ” Take it easy – Be a sacco “. Enuppfriskande uppmaning att hänga på vardagrumsväggen eller varför inte ihallen. Med sin enkla men stilrena design passar den i vilken inredningsstil somhelst, gärna i sällskap av andra posters eller tavlor. Mått X x X cm.  

Kan beställas med  egen design hos Textart.se:

Träningströja med roligt motivVad kan pigga upp löpturen om inte en schysst träningströja med motiv av enhund i en skön saccosäck? Tröjan är otroligt lätt och smidig.
Dessutom är den snabbtorkande och har god andningsförmåga och passar både pålöpturen utomhus eller på gympasset. En perfekt present till pappa ellerbrorsan som behöver lite träningsglädje.
Materialet är av 100% polyester och finns i varierande storlekar.

Kan beställas, eller designändras hos Spreadshirt

Så, go bananas och matcha din saccosäck med roliga och fantasifulla saccoprylar!