25% på Quiltid Nordic – Flera modeller

Vårrea? Februarirea? Eller bara rea? Spelar ingen större roll vad man kallar det – just nu går det i alla fall att få 25% på alla Quiltid Nordic-modeller.

ERBJUDANDET HAR UTGÅTT

Quilted Nordic är en serie från PuskuPusku som säljs via Confident Living. De som handlar produkterna hos Confident Living under februari får 25% på hela ordern. Ett perfekt tillfälle att handla billigare – och få en grymt skön möbel.

Man kan välja på sittpuff, en klassisk saccosäck eller en saccosäcksloungesoffa (om det finns ett ord som heter så)

Se hela utbudet här

Pusku Pusku quilted nordic

Pusku Pusku erbjuder sittsäckar och sittpuffar i flera olika modeller. Dessa kan även beställas med olika slags tyg. Ett av dessa är Quilted Nordic. Ett tyg som med sitt namn avslöjar design och form. Ett quiltat tyg är sytt med många smårutor, som ofta är på snedden. Det gäller även för det tyg som sitter på dessa möbler.

Generellt har sittsäckarna en nordisk design och därmed passar namnet ”Quilted Nordic” mycket bra.

Namnet syftar alltså enbart på tyget som sitter på möbeln, det är inte en möbel i sig. Man kan därmed välja exempelvis på:

Razzmatazz Quilted Nordic Sittsäck– En triangelformad sittsäck som bjuder på den sitt-ligg-ställning som är klassiskt sittsäckar. Kostar under februari 3109kr.

Play Quitled Nordic – En fåtölj med sittsäcksinslag. Lika mjuk och formbar men med grundutförandet som en fåtölj. Skapar därmed en liter mer upprätt sittställning. Kostar under februari 1786kr.

Sofa Lounge Quilted Nordic – För er som är många hemma som vill sitta skönt. Soffan rymmer 3 personer och kan kombineras snyggt med andra produkter från Quilted Nordic-serien för en snygg loungegrupp. Kostar i februari 5186kr

Någon rabattkod behövs inte utan priserna är generellt nedsatta månaden ut. Rabatten syns på hemsidan och dras av direkt.

Se rabatterade utbudet här