Artiklar

Märken på Saccosäckar

Disney

Företaget Disney har funnits i snart 100 år. Man har gått från att enbart producera film till nöjesparker, leksaker och sittsäckar där många kända karaktärer så som Kalle Anka och Blixten Mcqueen återfinns. Läs mer om Disney

Fatboy

Fatboy blev först kända för sina saccosäckar och har med tiden utökat sitt utbud till andra inredningsprodukter där kvaliteten står i fokus. Produkter som håller länge ligger i deras fokus. Läs mer om Fatboy.

Itaka

Itaka utgår från Stockholms skärgård när de inspireras och tillverkar sina sittsäckar och utemöbler. Möblerna är lättskötta och tillverkas i tålig kapellduk som står emot väder och vind. Läs mer om Itaka.

Skandilock

Skadilock är företaget som började sin karriär redan under 30-talet och som nu är ledande inom varor tillverkade av fårskinn. Praktiskt och snygg design i kombination är egenskaper de strävar efter. Läs mer om Skandilock.

Muubs

Muubs är en dansk tillverkare av designad inredning i naturmaterial. Den råa känslan i materialet har tilltalat både kvinnor och män sedan 2010. Läs mer om Muubs.

NG Baby

NG Baby började med madrasser för barnvagnar för över femtio år sedan och har sedan dess utökat sitt sortiment betydligt. Man satsar på kvalitet för baby med fokus framför allt på produkter för spjälsängen. Läs mer om NG Baby.

Pusku Pusku

Pusky Pusku är ett Litauiskt företag med djurbäddar och sittmöbler både för inom- och utomhusbruk. Det som utmärker deras sittsäckar är dragkedjan som underlättar påfyllniör det enklare att fylla på med mer fyllning. Läs meruom Pusky Pusky.

Shepard of Sweden

Shepard of Sweden satsar på klassiska och stilrena produkter tillverkade av äkta fårskinn. Klimatsmart och med mindre tillsatser visar de upp ett hantverk av kvalitet. Läs mer om Shepard of Sweden.

Roomox

Roomox har inte funnits på svenska marknaden mer än några år men har snabbt gjort sig kända för att erbjuda mycket för pengarna med sina billiga sittsäckar och puffar. Sköna produkter i klassiska färger. Här finns även påfyllning till bra pris. Läs mer om Roomox.

Terapy ergonomic living

Terapy ergonomic living har som namnet avslöjar sköna ergonomiska sittsäckar som formar sig efter kroppen för att ge bästa möjliga stöd. Produkterna är framtagna i samarbete med fysioterapeuter. Läs mer om Terapy ergonomic living.

Ygg och Lyng

Ygg och Lyng har låtit den Norska naturen få stå för inspirationen vid tillverkningen av deras sittpuffar och matbord. Miljön finns också i tankarna då man använder sig av återvinningsbart material i produktionen. Läs mer om Ygg och Lyng.

Woouf

Wooufs skapare har en bakgrund från modebranschen och väljer att skapa annorlunda sittsäckar och inredning där vardagliga föremål får stå för inspirationen. Här hittar man sittsäckar i form av en chokladbakelse, pommes frites eller glass. Läs mer om Woouf.