Billigt blir ännu billigare under Black Friday

saccosackar_roomox15_2016

Saccosäckar från Roomox är främst kända för sitt pris som håller sig långt under konkurrenterna samtidigt som de håller hög kvalitet. Nu under Black Friday blir det ännu bättre då vi kan erbjuda dig 15% på alla dina beställningar av Roomox. Kom ihåg att du alltid får fri frakt på samtliga av deras produkter. Du kan välja bland flera olika sorter, allt från en trendig loungefåtölj till hundbäddar. Ange kod SACCOSACKARBLACKFRIDAY vid beställning.

till erbjudandet

Fördelar med Roomox saccosäck

  • Du får en funktionell möbel för avkoppling som blir en snygg detalj i ditt hem samtidigt som den är lätt att möblera med utan att ta för stor plats.
  • Säckarna finns i flera trendiga färger, allt efter ditt humör och behov. Specialmodellerna för barn finns även med ett tryck av en nallebjörn eller en gullig enhörning. Båda dessa finns förstås i flera olika färger.
  • Det vattenavstötande överdraget är gjort i hightechnylon som är både mjukt och slitstarkt och som gör att den håller sig som ny under en lång tid. Materialet gör även att den kan användas både inomhus och utomhusbruk.
  • Du torkar enkelt bort fläckar, damm och smuts med en trasa och behöver inte använda rengöringsmedel. Av den anledningen har den blivit en favorit hos både barnfamiljer och för familjer med hund och katt.
  • Framförallt priset. En Roomox XXL kostar som ordinariepris 599kr inklusive frakt. Det kan jämföras mot den klassiska modellen Fatboy Original som kostar närmare 1800kr inklusive frakt. Skillnaden mellan dessa två modeller är minimal. Det handlar om en decimeter i skillnad i bredd.