Kontakt

Vill du berätta något trevligt? Eller vill du klaga? Kanske har du en fråga – eller bara ett påstående. Vill du samarbeta eller kanske är du konkurrent?

Oavsett så hör gärna av dig via formuläret nedan.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Please prove you are human by selecting the Car.

Våra samarbetspartners:

Confident Living är ett svenskt familjeföretag som funnits på internet sedan 2010. De har ett stort utbud av inredning, möbler och saccosäckar. Vare sig man vill ha en sittsäck eller puff i fårskinn, mocka eller annat slittåligt tyg så finns något för alla. Och utbudet ökar ständigt. Confident Living erbjuder alltid fri fram och öppet köp.

 

Lekmer är främst en leksaksaffär med både leksaker, kläder och produkter för barnrummet. Deras sittsäckar är förstås anpassade för barn och finns i både roliga former, med roliga mönster och i tåligt material. Fri frakt på order över 1000kr.

 

Rum21 har ett utbud som vänder sig till både privatkunder och företag. Deras fokus ligger på klassiskt i ny tappning. Förutom internethandeln har de också en fysisk butik i Göteborg där stora delar av deras utbud finns att se. Utbudet av saccosäckar är stort. Bland annat har de Fatboy, som är originalet till dagens sittsäckar. Där hittar man det mesta av Fatboys utbud för utomhus, vardagsrum och för barn.

 

Svensson i Lammhult fanns långt innan internet. Från början mest kända som ett litet snickeri men idag består verksamheten av både internethandel och butiker runt om i landet.

Förutom möbler, belysning och inredning har de en samling saccosäckar av det lite mer exklusiva slaget. Framför allt är det av märket Fatboy men även Ire, LOB design och Cane-line finns att beställa.

Home By Sweden

Inred.se har inredning för både hem och företag. Dansk design när den är som bäst och ett utbud som fylls på med jämna mellanrum. Den som letar efter en annorlunda sittsäck hittar den nog här. Framför allt är det märket Innovation Player och Fatboy. Med en stor variation av färger och former man inte ser någon annanstans.

 

Shop4You jobbar för att kunna erbjuda ett varierat sortiment till låga priser. Genom att skicka produkterna direkt från tillverkaren håller de nere kostnaderna och erbjuder alltid gratis frakt. Utbudet av sittsäckar är stort och den som letar efter kuben eller bokmalen hittar den här. Ett flertal sittsäckar finns i mönstrade tyger, allt från blommiga till rutiga. Märken de säljer är bland annat Chill Bean.

 

Flashbag – Hyr ut saccosäckar