Rabatt hos Confident Living & Roomox

55kr rabatt på Roomox

Den överlägset mest populära saccosäcken på Saccosäckar.se är Roomox XXL. Den kostar 699kr inklusive frakt och därmed är priset en av dess stora fördelar. Nu kan du den ännu billigare.

Använd koden saccosackar55off när du beställer för minst 550kr och 55kr rabatt dras av i kassan. Därmed ges 10% rabatt. (Rabatten är 55kr oavsett om man handlar för ett högre belopp)

Rabatten gäller på hela sortimentet hos Roomox så välj vilken saccosäck du vill.

rabattkod saccosäcksaccosackar55off

(Gäller till 6:e nov)5% på hela sortimentet hos Confident Living

Vill du komplettera din saccosäck med snygg belysning? Eller varför inte en snygg matta att ha saccosäckarna på? Nu kan du göra just det – till rabattpriser dessutom. Vi ger våra besökare 5 procents rabatt hos inredningsbutiken Confident Living. Ange bara koden ”SACCO05” för att ta del av erbjudandet.

Nordens största möbelsortiment

Med koden får du rabatt på Nordens största möbelsortiment, som ju Confident Living är. Med ett så stort urval av inredningsprylar och möbler, är det bara att låta kreativiteten flöda i hur saccosäcken kan kompletteras och kombineras.

Kanske ska ett helt rum möbleras, där saccosäcken endast är en del av interiören? I sådana fall koden verkligen vare till nytta.

På sidan finns allt från mediamöbler, sittmöbler, belysning och bord till förvaring, trädgårdsmöbler och hyllor.

rabattkod saccosäckSACCO05

Om Confident Living

Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare när det kommer till möbler och inredning online. Företaget är familjeägt och dess mål är att erbjuda dig det allra senaste inom inredning till ett bra pris – var i landet du än bor.

Sortimentet uppdateras ofta, så höll ögonen öppna.